6.

korak

Pripravljalna

dela

Tudi ta korak je pomemben. Samo gradnjo je potrebno prijaviti. Zemljišče je potrebno opremiti z vodo in gradbeno elektriko, ki sta nujni za pričetek gradnje. Delovišče je potrebno zavarovati in pripeljati ves potreben material za začetek del.

Finančni in terminski načrt gradnje

 Gradnja hiše je običajno največja investicija v osebnem življenju posameznika. Zato je pomembno, da je zastavljena čim bolj optimalno in transparentno že na začetku, predvsem da se izognete nepredvidenim stroškom in preseganju predvidenega finančnega načrta.

Ker se v praksi vse prepogosto krat zgodi, da je končni strošek gradnje višji kot je predvideval investitor, si pri Masivni Pasivni aktivno prizadevamo, da se temu izognemo in dajemo izjemno velik pomen ravno transparentnosti. Želimo si namreč, da je gradnja doma za naše stranke čim bolj prijetna izkušnja, v kateri uživate in vam ne povzroča nepotrebnega stresa.

Zato se trudimo, da vam s strokovnimi nasveti stojimo ob strani v vsakem koraku gradnje in se lahko brez skrbi zanesete na naše znanje in izkušnje. Ker je transparentnost naša ključna vrednota, ponujamo pogodbeno garancijo cene in dogovorjenih rokov. Seznanimo vas tudi z vsemi morebitnimi dodatnimi stroški, še prej pa vam pomagamo optimizirati načrt hiše glede na vaš razpoložljivi proračun.

Terminski plan

dela

Zavedamo se, da so pri gradnji ključnega pomena tudi roki. V ta namen skupaj pripravimo natančno časovnico, ki zajema celoten postopek poteka gradnje. Na časovnici jasno opredelimo, katere ključne odločitve boste morali sprejeti v določeni fazi gradnje (materiali, dodatne inštalacije ipd.) in datum vselitve v vaš novi dom.

Naročite se na brezplačne novičke in uporabne informacije

Prijavite se na naše e-novičke.

gdpr(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.