8.

korak

Po

gradnji

Vselitev v novi dom je najbolj pričakovan trenutek v vsakem procesu gradnje. Ko so končana vsa gradbena dela, pride na vrsto notranja oprema. Tudi na tem področju vam lahko svetujemo pri izbiri ustreznih dobaviteljev ali izvajalcev.

Da boste v svojem novem domu lahko uživali dolgo, dolgo časa ter ohranjali njegovo vrednost, je seveda pomembno primerno vzdrževanje. V ta namen vam pri Masivni Pasivni pripravimo usmeritve ter navodila za ustrezno vzdrževanje hiše.

Z digitalizirano dokumentacijo pa poskrbimo, da imate vse dokumente na enem mestu, kar vam bo prišlo prav tako pri vzdrževanju kot tudi pri morebitnih kasnejših nadgraditvah.

Z vami do zadnjega detaila

Okolica hiše je izjemnega pomena za uporabnost in “zlitje” z okoljem. Tega nikakor ne prepustite naključju. Skupaj z vašimi usmeritvami in arhitektom umestimo in izvedemo zunanje elemente arhitekture. S temi dodatki združimo dom s čudovito okolico hiše. Združujemo lepe ambiente in uporabnost prostora.

TERASE, PERGOLE

NADSTREŠNICE ZA AVTOMOBILE IN NAD VHODOM

DOSTOPNE POTI

VRTNE LOPE

OGRAJE

HORTIKULTURA

Srečajte se

z našimi strokovnjaki

Želite hitro do sanjske hiše, brez stresa in skrbi z osebnim skrbnikom? Z veseljem se vam bomo posvetili na on-line sestanku ali v živo. Omogočamo tudi ogled nekaterih že narejenih objektov.

Naročite se na brezplačne novičke in uporabne informacije

Prijavite se na naše e-novičke.

gdpr(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.